torsdag 30 oktober 2008 | Skriven av:

I dag började jag dagen med cykla till Star Hotell där Region Skåne anordnade en konferens som handlade om “Hälsosamt åldrande”, Det var många intressanta föreläsare. Många gånger ser man det som problem med att ta hand om de ständigt ökande antal äldre.
Mycket kan göras och mycket måste göras. Det får inte bli en ekonomisk fråga. Det finns inget viktigare än att ta hand om levande varelser. Ett problem är att vi delar upp befolkningen i kategorier och sedan blir det lätt att dessa ställs mot varandra. En satsning på unga går ut över en neddragning på de äldre.
Detta är en stor utmaning för politiken men även för alla andra. Synen på livet, åldrandet och livskvalité måste förändras.
Vi finns till för att leva och utvecklas som individer.

Skönt med en cykeltur tillbaka till “stan” hade varit skönt att slippa regnet men men …

Efter konferensen blir det kommunfullmäktige. I dag har vi en liten chans att hinna med alla ärenden. Vi börjar som vanligt 17.00 och med sluttiden 22.30. Tillställningen äger rum i Stadshallen och det hela kan följas via internet.

Agendan för mötet hittar du här!

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>