lördag 13 september 2008 | Skriven av:

Har precis kommit hem från Cirkus Cirkörs premiär, Inside Out, i Lund. Det blev en mycket händelserik föreställning. Det blev en del extra inslag. När man var just “spelade” ett avsnitt där man hade ett strömavbrott blev det ett riktigt strömavbrott.
Det var en mycket sevärd föreställning, kan rekomenderas.

Tyvärr blev det ett tråkigt slut. Mitt under ett akrobatnummer där det hoppades på ett gungbräde och artisterna sköts upp i luften. Då hände det som inte skulle hända. En kvinnlig artist missade landningen och hamnade snett med ryggen. Föreställningen fick avbrytas. Förhoppningsvis skadades hon inte allvarligt.
Typsikt är att folk ska vara så nyfikna och gå fram och titta på den stackaren som skadats. En sak är väl att iaktta på avstånd men att gå fram och “glo”.
Det är väl den “nyfikenheten” eller v ad det nu är som SDS försöker utnyttja när man på hemsidan skriver :

“Var du på plats? Har du bilder? Mejla Sydsvenskan!”

Varför ska det vara så intressant med olyckor och katastrofer? Det finns så mycket annat att skriva om!

Har du möjlighet gå på Inside Out!

Kategori: etik, kultur
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>