lördag 13 september 2008 | Skriven av:

Nu märks det tydligt att sommaren har övergått till höst. Även om det varit några varma och sköna dagar så har temperaturen sakta börjar krypa nedåt. Kvällarna har varit sköna än om lite svala.
Det är fortfarande många fina blommor i trädgården. Färgerna är på väg att vända från grönt till orangerött.

I dag är det perfekt torkväder så det blev en tvättdag. Ska försöka att glömma politiken idag. Bara njuta av det fina vädret och kanske läsa lite. Har fått en bok av Lester R. Brown, Plan B 3.0 . Plan B 3.0 handlar om hur vi kan lösa alla de viktiga problem som måste lösas om inte vår jord och vår civilisation ska gå under.

“Ingen kan idag påstå att vi inte har resurserna att motverka klimatförändringen, befria världen från fattigdom samt återställa vår planets jordar, skogar och fiskbestånd. En sjättedel av världens militära budget är mer än tillräckligt för att uppnå dessa mål, anser Lester R. Brown, ledare för Earth Policy Institute i Washington.”

Ska bli spännande att läsa.

I kväll ska jag gå på Cirkus Cirkörs premiär “Inside Out”.

Kategori: klimat, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>