fredag 18 september 2009 | Skriven av:

I morgon arrangerar Mp Skåne en träff för alla Miljöpartiavdelningar i Skåne. Vi bjuder in ordförande eller motsvarande för att informera och diskutera valet 2010. Vår partisekreterare Agneta Börjesson kommer också att vara med. Det är mycket som måste samordnas och mycket jobb som ska utföras innan vallokalerna stängs den 19:e september 2010. I morgon är det precis ett år tills alliansregeringen byts ut.

Mp Skåne har precis skickat ut en remiss på det regionprogram som Mp Skåne ska gå till val på. Det är en bred remiss som vänder sig till alla. Du kan tyck till om programmet på forumet ”Nytt Regionprogram”.

Kategori: Mp Skåne, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>