tisdag 21 april 2009 | Skriven av:

På lördag den 25 april mellan klockan 11-17 firas “Jordens Dag” på S:t Hansgården. Sankt Hansgården och Lunds kommun i samarbete med Hållbart universitet och studenter i Humanekologi och från internationellt programmet LUMES, samt lokala miljö och kulturverksamheter är arrangörer.

I år kommer vi att ha ”Solidaritet över alla gränser” som tema. Det omfattar både miljö, kultur och social hållbarhet. På plats finns fantastiska musiker, miljö- och kulturföreningar bl.a. kinesiska studenternas thai chi-grupp, försäljning och provsmakning av ekologiska samt rättvisemärkta produkter.

Kom och inspireras i en fantastiskt grön och skön omgivning bland djur, arkitektur och växter! Lär dig mer om vad du kan göra för miljön och vad som faktiskt redan görs av stora som små ute i världen. Baka bröd över öppen eld och smaka grillat, hembakt och kaffe i cafét. Det blir också lekar, tävlingar och annat kul för alla åldrar. Vad sägs om att prova hantverk med ull och äggoljetempera, lära sig tälja sälgpipor samt lite eldslukning till efterrätt?

jordens-dag-2009_660

Kategori: ekologi, klimat, miljö
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>