söndag 15 februari 2009 | Skriven av:

I dag har det varit en lugn dag. Fick en del gjort hemma.

Hade tänkt att göra äppelcidervinäger men jag hittade inte boken där det stod hur man skulle göra. Nu är det inte så krångligt att göra men ville ändå bara kolla lite så att det inte blir fel.
Mycket märkligt att böcker bara kan försvinna. Men det händer ibland.

Gick på ett jympapass med core. Det var ett tufft pass precis vad jag behövde. Trisst att inte hinna med och träna. Bra med jympa men då behöver man passa tider vilket är svårt när det är möten man “måste” vara med på.

I går var det Gröna Seniorer i Skånes bildande möte.
I dag var det bara ett möte och det var ett telefonmöte. Telefonmöten är mycket bekväma man kan vara hemma och man kan få mycket gjort på ett telefonmöte. Man behöver bara förbereda sig bättre så att alla har alla handlingar etc. Vi använde Skype som plattform vilket är mycket smidigt. Man kan vara upp till 25 personer på en gång. I dag var vi bara 4 stycken. Det var Miljöpartiets Förtroenderåds sammankallandegrupp som skulle diskutera utskicket inför nästa möte.
Nästa möte äger rum den 3-4 april och platsen är förstås Stockholm.
Då ska vi träffa språkrören som vanligt och dessutom de miljöpartister som ingår i arbetsgrupperna med (s) och (v).
Vi ska även hinna med att träffa miljöpartiets toppkandidater till EU-parlamenstvalet, Carl Schlyter, Isabella Lövin och Bodil Ceballos.

Det blir ett spännande möte många frågor finns och mycket finns att rapporetera.

Nästa vecka blir det nästan bara interna möten. det är Mp Lunds ledningsgrupp där jag är adjungerad och sedan är det styrelsemöte med Mp Skåne. Styrelsemötet är det sista inför Mp Skånes årsmöte den 21 mars så det är mycket som ska klaras av.

Håller vädret i sig så blir det kanske ett kolonibesök nästa söndag. Då ska jag inte vara på något möte, inte ens ett telefonmöte.

Kategori: internt, politik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>