fredag 8 april 2011 | Skriven av:

Det är spännande tid nu. På kongressen i maj ska vi välja nya språkrör och ny partisekreterare. Bra att det finns flera kandidater och pågår diskussion om vilka kandidater som ska väljas. Märkligt att media beskriver detta som ett problem. För att kunna välja måste det väl finnas mer än en kandidat.
Jag tror att Gustav Fridolin och Åsa Romson blir bra språkrör men det finns fler bra språkrörskandidater. Så även om det inte blir valberedningens förslag är jag övertygad att det blir ett bra språkrörspar.

Just nu har processen att ta fram ett nytt grönt partiprogram startat. Det kommer att finnas många sätt att påverka innehållet och inte bara för medlemmar. Bl a blir det en enkät och en blogg där man kan diskutera framtidens gröna partiprogram.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>