onsdag 5 januari 2011 | Skriven av:

Nu har den sista storhelgen för den här gången startat. Det är inte dumt med lite mer sammanhängande ledighet. Helt ledigt har det dock inte varit men det har inte varit några möten så jag har kunnat fixat det mesta hemifrån.

Nästa vecka drar politiken och mötena igång på allvar. Det blir mina första ordförandeberedningar i Kulturnämnden och Vårdproduktionsberedningen. Dessutom blir det en heldag i Kristianstad med information till nya regionfullmäktigeledamöter.

I dag blev det ett medeljympapass på Friskishuset. Skönt att röra på sig och få igång blodpumpen ordentligt. Promenaden till jympan blev lite besvärligare än den varit de senaste veckorna eftersom vintervädret nu är som en vanlig Skåne vinter. Dvs slask och blask. Det har varit jätte fint väder och det har inte saltats på ett tag men nu är det som det brukar. Det plogas visseerligen på en del gångbanor men man lämnar några centimeter snö och sedan sandas och saltas det. Resultatet blir slask och blask.

Det ska bli spännande och se hur Skånetrafiken ska klara sig i nästa vecka. Det blir en del resor och det vore ju trist att spendera dessa väntandes på stationer och tåg. Det borde gå bra om det nu inte blir nya snöstormar, men det är flera dagar till dess så det är inget att oroa sig för just nu. Nu är det helg …

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>