måndag 3 januari 2011 | Skriven av:

I dag tog vi en tur till Köpenhamn. Tågen gick i tid men det var lite problem med informationen om från vilken perrong som tåget skulle gå ifrån. Dessutom dog alla informationsskärmar precis när vi kom till stationen i Lund. Allt gick dock bra. Vi hade tur och fick sittplatser. Resan till Köpenhamn går nu mycket snabbare.

Det var fantastiskt vinterväder med sol och gnistrande snö och is. Det var lika halt som i Lund men gångbanorna var bättre snöröjda. Det blev trevliga promenader i Köpenhamn och vi vågade till och med oss ut på isen.

Att köpa ekologiska kläder är inte så lätt. Det finns inte så många ställen och många gånger är utbudet inte så stort när det gäller herrkläder. För min del är det senaste modet inte så viktigt utan jag vill hellre ha bra producerade kläder. Helst skulle allt även vara rättvisemärkt men då blir utbudet ännu mindre. Ibland har man dock tur och får både ekologiska och rättviemärkta kläder. Second Hand är annars ett bra alternativ.

I Lund finns det Omtanke som ligger på Stora Södergatan. Den är OK men det skadar inte med lite ombyte. I Köpenhamn finns det en affär som heter Eco Ego som ligger där den vegetariska restaurangen Govindas låg innan den brann ner.

I dag hade vi tur vi hittade en hel del som passade och som vi behövde. Dessutom var det rea på en del av det vi köpte. Jag hittade till och med ekologiska veganskor. Vi spenderade lång tid i affären så vi blev bjudna på fika.

Efter shoppandet så upptäckte vi att vi nog var ganska så hungriga så vi gick till KEKE’S KØKKEN och avnjöt en god veganmåltid.

Efter en trevlig och lyckosam dag i Köpenhamn anlände Öresundståget i tid till Lund C. Även om det är trevligt i Köpenhamn så är borta bra men hemma bäst.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>