tisdag 21 december 2010 | Skriven av:

Lund är fortfarande i vinterskrud. Temperaturen sjunker och är nu under 10 minus. Det finns stora chanser att det blir en vit jul. Snöröjningen har nu kommit igång på allvar så det är framkomligt på de flesta gångbanor inne i Lund.

Skönt att alla möten är avklarade för 2010 och att det nu kan bli helgfrid. Skönt också att vi ska hålla oss hemma så att vi slipper det kommunikationskaos som just nu råder.

Skönt också att slippa dras med i julkommersen. Oavsett om det är låg- eller högkonjunktur så slår julhandeln rekord.
Trist att många dessutom skuldsätter sig upp över öronen bl a pga av att det finns långivare som lånar ut pengar alldeles för lättvindligt.

Nu ska det städas lite, pappershögarna ska minskas. Det som finns digitalt ska till pappersåtervinning. Det kom många kuvert, från Lunds kommun, med skapade högar med papper, men det verkar som att mängden kuvert ökar blir fler från regionen. Vilket innebär att det krävs organisation och struktur så att paåpwtshögarna kan minimeras. Nu ska det vara lugnt i två veckor innan kuverten börja dimpa ner igen och innan dess ska jag ga fått ordning på allt …

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>