tisdag 6 juli 2010 | Skriven av:

I dag skulle jag göra en annons och skicka in den till Metro. Mitt mobila bredband brukar alltid fungera förutom att man ibland måste ta ut modemet och starta om programmet som hanterar kommunikationen. I dag blev det tvärstopp och jag installerade om programmet men det hjälpte inte. Jag ringde support men de kunde inte hjälpa mig. De gjorde saken värre genom att ge mig fel instruktioner. De sa att jag skulle ha DHCP på automatik och då fanns det ingen chans att det skulle fungera.
Efter diverse egna tester och borttagande av program och drivrutiner så började det fungera men då hade jag redan åkt till Lund för att göra annonsen.
Man ska inte vara ute i sista minuten det är då sådana saker händer. Nu gick allt bra ändå. I och med att jag åkte till Lund kunde jag köpa ett nytt färskt bröd på St Jakobs bageri på Klostergatan. Så inget ont som inte har något ”gott” med sig …
Annonsen blev gjord och inskickad och det mobila bredbandet fungerar igen och jag har lärt mig vilka inställningar det ska vara under ”nätverk”.

Positivt också är att de små liven har kommit tillbaka. De fanns på verandan när jag yrvaken öppnade dörren. Alla fyra satt och väntade å verandan och var väldigt hungriga och slukade maten snabbt och elegant.

Funderar på att göra egen mat till katterna. Det är knappast de bästa köttbitarna som finns i kattmaten. Hade dessutom varit bra om man kunde minska köttmängden.

Är det någon som lagat vegetarisk kattmat och tillsatt taurin, ett protein som inte finns i vegetabilier?

Man vill ju inte riskera katternas hälsa genom att ge dem felaktig kost men samtidigt vill man ju inte stödja ”köttindustrin”.
Hur man än gör så har man ändan bak …

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>