fredag 18 juni 2010 | Skriven av:

Kul att miljöpartiet alltid har snygga affischer, snyggt gröna med gröna budskap.

I år är de inte lika snygga som förra valet men de är helt OK. Bra symbolik. Det dröjer innan vi kommer att se dem på våra gröna bussar och på affischpelarna.
Tiden går dock i raketfart så det blir ingen lång väntan. Mycket ska klaras av innan den 19 september.

Modernisera Sverige är huvudbudskapet och det finns mycket som behöver moderniseras.
Med anledning av riksdagens beslut i går gällande kärnkraften så känns det helt rätt att det är en modernisering som behövs. Byggandet av nya kärnkraftverk är ett effektivt sätt att förhindra eller senarelägga utvecklingen mot förnybar energi.

Regeringen kallar det för att energipolitiken får ett ”tredje ben” vid sidan av den befintliga vattenkraften och den växande förnybara energin. Men för det första behövs inget sådant ben – Sverige klarar sig bra med förnybara energikällor – och för det andra är kärnkraften inte något särskilt pålitligt ben, den är energipolitikens klumpfot.

Läs och lyssna på vad Maria Wetterstrand sa i gårdagens riksdagsdebatt!

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>