söndag 9 maj 2010 | Skriven av:

Inte var det varmt men ändå, solen sken och det regnade inte. Blev lite tid i trädgården. Kunde njuta av grannarnas körsbärsträd. Trädgårdsarbete är trevligt men ibland kan man bli lite irriterad. Just nu så har vi lyckats få små lökar överallt. De gröna bladen som sticker upp ser ut som gräslök. Tittar man närmare på dem ser man att så inte är fallet. Bladen är räfflade.
Vi har alltid haft dessa i trädgården så det är inget nytt men att de är så många i år. De smakar inget vidare så man kan äta upp dem så det är bara att gräva tillräckligt djupt så att man får med alla smålökar som hänger fast vid plantan. Borde ta en bild på dessa så kanske någon som läser bloggen kan hjälpa mig att ta reda på vad för slags växt det är.

Eftersom det inte blev så mycket jobb i trädgården blev det ett jympapass. Skööönt.
Nästa vecka så blir det en kort vecka men den blir ändå lång eftersom jag ska åka till Karlstad och vara en av två riksstämmorodförande på Djurens rätts riksstämma.
Måste kolla hur vädret är i Karlstad. Det behöver ju inte vara så att det är kallare i Karlstad trots det nordligare läget.

Innan avresa blir givetvis en del möten. Några budgetmöten och och lite valgruppsmöten och så ett dialogseminarium som arrangeras av länstyrelsen med tema “Hur förhindrar och möter vi klimatförändringarna i den fysiska planeringen?”.
Efter det seminariet är det möte med Lunds miljö- och hälsoutskott. Då ska vi bl a utse miljöpris- och miljöbragdsvibbare.

Kategori: djurrätt
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>