fredag 7 maj 2010 | Skriven av:

Hade tänkt att jobba i trädgården i dag men det blev inget av det. Det var alldeles för kallt och grått ute. Spenderade i stället tiden med att mysa med katten Lisa. Läste lite, löste et korsord och lyssnade på några gamla avsnitt av ”På minuten”.
Skönt att bara ta det lugnt. Kollade förstås en del på nätet och svarade på e-post. Det blir lätt många flaggor dvs olästa e-postmeddelande.
Alla flaggor är inte borta men de få vara kvar. Nu ska jag gå och lägga mig.

Trots att jag inte gjort så mycket är jag trött. Beror säkert mest på det gråa vädret och kylan. Tyvärr säger det meteorologerna att det ska bli regn och kallt i morgon. Men de har ofta fel så det blir nog solsken och varmt.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>