torsdag 6 maj 2010 | Skriven av:

Det känns som om någon har snott våren. Det kändes som att den var på väg men nu är den helt borta. Möjligen kan man förledas att tro att den är här om man fångar solens strålar som lyckas ta sig igenom moln och fönsterrutor. Trots kylan blommar Kungsliljorna. De står stolta i kylan och visar upp sina orangefärgade kronor.

Även om vårens framfart har stoppats så går tiden fort. I nästa vecka är det dags för Miljöpartiets kongress i Uppsala och Djurens rätts riksstämma i Karlstad. I år blir det Karlstad för mig. Hade varit trevligt att vara i Uppsala men man kan bara vara på ett ställe samtidigt.

I morgon tänkte jag jobba i trädgården. Det finns en del att göra. Förhoppningsvis kommer solen fram och värmer. Annars är det bara att ta på sig varma kläder. Tänkte ta ledigt i morgon. I alla fall tänkte jag hoppa över resan till Lund. Det blir nog lite jobb på distans.

På lördag är det World Fair Trade Day. Hoppas på bra väder. Utbudet av Fair Trade produkter ökar men tyvärr bara när det gäller mat. Fortfarande är det svårt att hitta kläder som är ”Fair Trade”-märkta.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>