måndag 21 januari 2008 | Skriven av:

Diskussionen om fildelning ska vara brottsligt eller inte blir nu allt hetare. Sju moderater skrev för ett tag sedan “Att avkriminalisera den fildelning som i dag är förbjuden och tvinga marknaden att anpassa sig är inte bara den bästa lösningen. Det är den enda lösningen” .

Detta förde miljöpartiet fram redan innan valet 2006. Då var det inte många som lyssnade. Förhoppningsvis är det fler som lyssnar nu.

Video nr 1 – för kriminalisering!

Video nr 2 – mot kriminalisering!

Det är inte konstigt att det sker fildelning på nätet. Om priserna var mer rimliga skulle fler köpa musik och film lagligt. Att försöka kontrollera trafiken på internet kräver stora resurser och åtgärder som kränker den personliga integriteten.
Låt film- och musikbranschen lösa problemet själva.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>