tisdag 29 september 2009 | Skriven av:

När jag var på FR i helgen passerade jag Hötorget. Jag har varit på Hötorget flera gånger under många år. På senare år har torghandeln förändrats. Nu slås man av att det knappast är någon mångfald i utbudet av produkter. Något ekologiskt kunde inte skådas och de flesta frukt och grönsaks stånden ser exakt lika dana ut. I lördags hade man massor med kantareller och trattkantareller. De påstods vara svenska och utgångspriset var halva priset.
Lite lustigt att dessa stånd har exakt samma utbud och precis samma upplägg angående pris och placering av produkter. Alla sålde till halva priset och det priset verkade högre än vad det normalt är i vanliga livsmedelsaffärer.
Hur kan det vara så???

Hötorgshandel_sep2009

Kategori: handel
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>