torsdag 24 september 2009 | Skriven av:

logotype_Lunds kommunDet tog tid men vi hann med alla ärenden förutom 5 motioner. En del av motionerna har varit bordlagda flera gånger. Inga överraskningar. Det blev mycket diskussion även i de ärenden där alla var överens. Mycket skoldebatt och diskussion om skolpeng.

Som vanligt snackar alliansen men det blir ingen verkstad. Det fanns ett utmärkt medborgarförslag om LCA & LCC som alliansen sa var bra men de kunde givetvis inte bifalla förslaget. Märkligt att man inte kunde bifalla förslaget. Det lät från några, speciell en från centerpartiet, som om detta var något nytt påfund vilket det inte är.
Tråkigt!

Du som missade sammanträdet kan se det via webben!

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>