lördag 18 april 2009 | Skriven av:

stockholm_feb_20091 Resan med nattåget gick bra. Lite skakigt men det ändå en rätt bra sömn. Tyvärr väcker man redan 6.15, hade varit skönt att kunna ligga en stund till. Det är rätt bekvämt att åka nattåg men ska ju ändå sova så och var man gör det en natt spelar mindre roll.
Nu har jag några timmar kvar innan mötet börjar. Solen skiner men temperaturen är lite lägre här än i Skåne.
Det är skönt att promenera i Stockholm tidigt på morgonen eftersom trafiken är mindre och knappast någon trängsel alls.
I dag ska jag vara med på en träff med miljöpartiets alla regionordföranden. Vi kommer att träffa språkrören och vår partisekreterare men framför allt kommer vi att träffa andra regionordföranden från andra regioner.
Spännande att träffa andra och lyssna på deras erfarenheter.
Fokus denna gången ligger på ordföranderollen och kommande val.

Kategori: internt
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>