fredag 17 april 2009 | Skriven av:

ledlampa1 I dag hade vi en klimatkampanj. Vi stod vid Lund C och ställde tre frågor och de som hade tid att svara och som svarade rätt fick en LED-lampa.
Det blev många intressanta diskussioner. Många hade klart för sig hur man kan spara energi. Eftersom vi stod vid Lund C var det många som skulle åka kollektivt.
Det fanns även en del som inte brydde sig så mycket men de var få.
Kunskapen är ganska stor vad man kan göra det är bara att ta de första stegen.
Att energikostnaden styr märktes tydligt. Många förklarade att när de upptäckte hur stor energikostnad de hade ställde de om till ett mindre energikrävande boende. Då blev det också bieffekter som att man minskade sin övriga konsumtion.
På kvällen blev det “gubbfest”, en kompis fyllde 50 år. Vi “klädde ut oss till gubbar och gummor”. Det blev en kul tillställning.
Framför allt blev det god vegetarisk mat.
Nu är det tåg mot Stockholm som gäller.

Kategori: aktivism, klimat
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>