söndag 4 maj 2008 | Skriven av:

Sitter på tåget mot Lund. Hade bokat en biljett med marginal från det att Djurens rätts stämma skulle sluta. Upptäckte att om man är PRIO-medlem och med silver status så ska man kunna byta avgång. Jag försökte göra det men tågvärdarna verkade inte känna till detta. I alla fall kunde jag inte byta eftersom det tidigare tåget var fullt. Så det var bara att sätta sig i solskenet och vänta en timma. Passerade precis Linköping. Solen värmer skönt genom tågfönstret.
Känns skönt att ta igen sig lite efter 3 dagars presidiearbete. Mycket bekvämt att ha internetuppkoppling. Lyssnar på “På Minuten”.

Veckan som kommer kommer att händelserik. På måndag är det internt möte inför kommunstyrelsen den 8 maj. På tisdag är det ledningsgruppsmöte för Mp Lunds ledningsgrupp. På onsdag är det Mp Skånes styrelse och på torsdag är det kommunstyrelse. På lördag är det “World Fairtrade Day“.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>