torsdag 29 januari 2009 | Skriven av:

Ärendet Stora Råby blev inte avgjort idag. Alliansen begärde återremiss till byggnadsnämnden. Troligen för att övertala (c) att säga ja till planen.
Det visar att alliansen har lite problem att styra.
Det fanns en majoritet till att säga ja till planen, (m), (fp), (kd), (s) och (v) ville bifalla planen. (s) och (v) ville dessutom ha med några uppmaningar till tekniska nämnden, byggnadsnämnden och Lunds Energi. Dessa uppmaningar var väldigt svaga och hade troligen inte gett några resultat. Eftersom alliansen har majoritet i alla nämnder och styrelser.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>