torsdag 21 februari 2008 | Skriven av:

Det känns onekligen lite konstigt att det inte är vinter och att det inte är vår.
De senaste dagarna har man känt vårsolens strålar och  i dag är det åter lite vinterkyla.

Nu är det väl för sent för att det ska bli någon vinter överhuvudtaget. Visserligen är det sportlovsvecka i Skåne. Lite svårt med vintersport i alla fall utomhus.

Man kan befara det värsta när det gäller mördarsniglar. De ligger säkert i stratgroparna att ta över lite mera av den odlade ytan. Som hobbyodlare är det inte så farligt mer tråkigt att se sina växter massakrerade. Det är värre för de som lever på jordbruket. Senast såg jag i tidningen att det var problem med ensilage till djuren.

I dag är det torsdag och då har Biogrönt öppet. Biogrönt är en affär med enbart ekologiska livsmedel. Den har öppet to-lö. Skönt att inte behöva leta efter de ekologiska varorna. Det är bara att köpa. Till idag har vi beställt tempeh som är en sojaprodukt. Väldigt gott och nyttigt.

Bra att äta i samband med träning. I kväll blir det jympa med hantlar på Friskis & Svettis.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>