fredag 31 december 2010 | Skriven av:

Så har årets sista dag startat. Tyvärr har temperaturen ute stigit och är kring nollan vilket har gjort vädret lite disigt och snön tyngre och skarpare. Det ska dock bli kallare igen och då blir det en hårdare skare än tidigare.
Hittills har vi inte hört några smällare och raketer. Smällare och raketer är ett otyg. det ställer till det för människor, djur och miljö.
Förhoppningsvis blir det lugnt även i natt. Vet inte hur våra ter katter kommer att reagera. Kanske blir de lika rädda som när dammsugaren sätts i gång. De har inga problem med en tyst dammsugare men så fort strömbrytaren slås till så flyr de fältet.

Nu är det bara 12 timmar kvar av det gamla året och tills det nya 2011 startar. Jag tror att 2011 kommer att bli ett spännande och bra år. Har som vanligt inte tänkt att avge några nyårslöften men det känns ändå bra att fundera på sin livsstil när ett oskrivet år startar. Det finns alltid något man kan förbättra.

Kategori: katter, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>