torsdag 20 maj 2010 | Skriven av:

När man har täckodling är det lite problematiskt att så små frön direkt i jorden. Använder man hylsan till en toarulle, dvs den styva cylindern som blir kvar när pappret är slut, så får man en skyddad yta där man kan så fröna. Täckningen kan då läggas runt hylsan och fröna får plats att gro och man kan lätt se när fröna börjar att gro.
Förhoppningsvis går mördarsniglarna förbi hylsan utan att hitta den späda plantan. Nu har mördarsniglarna vaknat. De gillar väl värmen och att det har blivit fuktigare i jorden. Tänk om man kunde få mördarsniglarna att äta kirskål. Är det någon som vet något trick för att omvända sniglarna?

I dag var det sommarvärme igen, ännu varmare än i går. Skööönt …
I morgon fredag ska det också bli varmt, 19 grader. Inget regn men molnigt. Förhoppningsvis blir det bra torkväder det är nämligen dags att tvätta.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>