lördag 15 maj 2010 | Skriven av:

I senaste SIFO mätningen ökar igen och får 10.7 %, + 1.7 %-enheter, i SIFO:s sensate mätning. De rödgröna får 49.3 % tillsammans och alliansen får 46.2 %.
Både (SD) och (KD) trillar under 4 %.

Miljöpartiet är fortfarande tredje största parti, efter (S), 34.3 & och (M) 46.2 %. Miljöpartiet är nästan lika stora som (FP) och (C) tillsammans.

SvD skriver “Gröna fiender för båda blocken” och försöker skapa “krig” genom att måla upp (C) och miljöpartiet som fiender. Visst är det så att miljöpartiet är kritiska till alliansens politik och kanske extra mycket just (C) eftersom de försöker ge bilden av att de är ett miljöparti.
Centerns agerande i frågan om Förbifart Stockholm visar ju helt klart att de inte är ett miljöparti. Jordbruks- och miljöministrarnas, båda från (C), agerande i vargfrågan och i djurskyddsfrågan visar att de står lång ifrån miljöpartiet.

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>