tisdag 6 april 2010 | Skriven av:

När man inte läser sin e-post på fyra dagar då blir det många flaggor som markerar olästa meddelanden. Det tar ett tag att beta av alla dessa meddelanden. På senare tid har det int eblivit så många spam, endast några enstaka om att personer som vill ha hjälp att flytta pengar från ett land till ett annat och som tack för hjälpen så skulle jag få några miljoner. Låter verkligen troligt …
Jag undrar om det är någon som går på detta numera.

Denna vecka är det kommunstyrelse med ett rekordstort antal ärenden, totalt 74 stycken. Jag undrar om vi verkligen hinner med alla dessa ärenden. Visserligen börjar vi lite tidigare men jag undrar som sagt.

Om man tar 1 minut per ärende i snitt blir det 74 minuter, 2 minuter blir 148 minuter. det troliga är väl att det blir 5 minuter per ärende i snitt och då blir det 5×74 minuter vilket är ungefär 6 timmar.

Det blir dessutom många sidor att läsa. Alldeles för många. Det är något galet med alliansens planering.

I morgon är det dessutom möte med styrgruppen för att ta fram en ny handikapplan och så lite interna möten. På torsdag är det möte med styrgruppen som diskuterar “en kulturpolitik handlingsplan”. På kvällen är det tänkt att starta Miljöpartiet de gröna i Osby.

På fredagen är det styrelsemöte med Kommunförbundet Skåne och på kvällen blir det Mp val kick-off. Sedan är det helg men det finns möjligheter att gå på möte även på lördag då är det nämligen Gröna Seniorer i Skånes årsmöte. Det äger rum i Kävlinge. I nuläget så prioriterar jag inte detta möte utan kommer att pusta ut för att ha ork med ett möte på söndagen.

Sedan är veckan slut och det är måndag igen. Det är kul när det rör på sig men det är tur att det inte är valår varje år.

Höjdpunkten på veckan blir ändå på fredag utan min medverkan då vi ska få vattnet påkopplat. Innan dess måste jag dock jobba lite med slang och kopplingar. Men det jobbet är värt besväret eftersom vi då slipper att hämta vatten utan får det direkt i kranen. En självklart för många och en lyx för vissa …

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>