lördag 29 november 2008 | Skriven av:

Det var ett tag sedan jag åkt med X2000 och att det varit försenat mer än 10-15 minuter. För många år sedan när X2000 var nytt var det ganska så ofta att föraren fick stanna vid en station och starta om “datorerna”.
Nu är det så dags igen. Vi har stannat några gånger för att “starta om” för att få full effekt på tågets motorer. Dock utan resultat. Vi kan inte få full effekt men som föraren sa “Vi har nu passerat det småländska höglandet. Nu är det nedförsbacke till Skåne så förseningen ska inte bli värre.
Vi är nu en timme försenade men det blir nog lite till. Inte hela världen jag ska ju bara hem. Tur i oturen var att jag köpte en 1:a klassbiljett eftersom den var billigare än 2:a klass så jag kan ju alltid roa mig att kolla internet och blogga lite.


Skönt att jag inte behöver passa någon anslutande tåg. Jag ska bara använda apostlahästarna och gå hem från stationen i Lund. Apostlahästarna kan man lita på.
Lite irriterande är det ändå men det finns ju värre problem …

Kategori: tåg
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>