tisdag 22 juli 2008 | Skriven av:

I dag när vi hade ätit frukost satte sig en humla på mitt knä. Den gick och nosade med sin “sugsnabel”. Den höll idogt på en lång stund. När min sambo skulle klappa den flög den upp men satte sig genast på samma ställe. Jag satte dit en vattendroppe men vatten ville den inte ha. Efter en lång stund stannade den upp och började tvätta sig. Den var helt orädd.
Det såg väldigt lustigt ut när den tvättade sig. Den “slickade sig” nästan som en katt när den tog frambenen över fazettögonen. Lika lustigt såg det ut när den tvättade bakkroppen.
Efter ett tag blev jag trött i benet så jag sträckte på det och först då flög den iväg.

I år har det intre varit så mycket fjärilar annars har det varit normalt med humlor och bin. Getingarna har också lyst med sin frånvaro. Det har funnits och finns fortfarande många blommor att suga nektar ifrån.

Kategori: koloni, religion
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>