fredag 17 juli 2009 | Skriven av:

Nu kommer regnet, stilla och fint. Det är verkligen välbehövligt. Tyvärr blåser det lite byigt så det blir tufft för vissa växter. SDS skriver “Nu kommer regnet”.

Regnet har nu börjat dra in över Skåne och det förväntas bli ett ordentligt skyfall på sina håll. Men det finns chans för sol i helgen.

Efter hot om kommande regn blev det rejält trångt på stranden i Lomma på fredagen. Skåningarna gick bokstavligt talat man ur huse för att få lite sol innan det sämre vädret skulle dra in.

Annars har det varit en varm och skön dag. Lyssnade på sommar visserligen inte i en hängmatta men på en madrass i gräset. Skönt!
Idag var det en s.k. coach som berättade om sitt liv och sina upplevelser. Ledordet var “våga”. Var inte rädd att misslyckas. Ett misslyckande är en lärdom i sig.
Det är inne med “coaching”. Många gånger är det enbart självklarheter de förkunnar. Men visst ibland kan det behövas sägas självklarheter. Orden måste sjunka in.
Lösningen på våra “problem” måste komma från oss själva. Det är enbart vi själva som kan ändra på oss. Det hjälper inte att bara läsa böcker om man inte gör något själv. Vi kan mer än vi tror.

Dill_juli2009

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>