fredag 17 juli 2009 | Skriven av:

I DN/Synovates senaste väljarbarometer från den 26 juni fick mp+s+v tillsammans 47,3 procent mot 45,3 för de fyra borgerliga regeringspartierna. Skillnaden mellan blocken är så liten att den inte är statistiskt säkerställd. Sverigedemokraterna låg på 3,3 procent.
(sd) är fortfarande utanför riksdagen men de närmar sig 4%-spärren. Om alla partier bara tar debatten med (sd) borde väljarna inse att (sd) inte behövs och att de inte kommer att tillföra så mycket.

I Lund är det bara “integration”, “hemspråk” och “mångfald” som får upp (sd) i talarstolen. De spelar ut pensionärer mot icke svensk födda. Genom att respektera dem som ett politiskt parti och bemöta deras politik kan vi bibehålla demokartin och se till att “missnöjespartier” som (sd) hålls utanför riksdagen.

Ännu finns inga siffror redovisade för de olika partierna förutom (sd). Skillnaden mellan blocken är inte stor men dock till oppositionens fördel. Ska bli intressant att se de olika partiernas %-tal.

Kategori: miljö, politik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>