lördag 4 april 2009 | Skriven av:

utsikt-red-boat-kajuta
När man besöker Stockholm och behöver ha någonstans att sova så kan det bli ganska så dyrt. Miljöpartiets kansli ligger vid slussen som ligger vid Söder Mälarstrand. Längs kajen ligger där ett antal båtar med rum, från vandrarhem standard till egna hotellrum.
Denna gång bodde jag på “The Red Boat”. Det är bra pris, lite trångt och ingen superklass men helt OK. Det är inte så dumt att ha utsikt över vattnet. Nära till kansliet och nära till Stockholms Central. Skönt att slippa åka tunnelbana och skönt att gå längs vattnet och över Riddarholmen. Skönt att få en promenad efter och innan tågresan.

Kategori: internt
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>