söndag 10 februari 2008 | Skriven av:


Sitter och njuter av två droger, grönt te och en sovande katt. Katten Lisa älskar att ligga i mitt knä när jag använder datorn. Gärna med någon del på musplattan så att pekaren ibland flyger iväg när Lisa rör sig. Så blir det någon extra bokstav här och där kan det bero på Lisa. Det är väldigt rogivande med en varm och mjuk liten varelse som ibland sträcker sig och blir dubbelt så lång.

I dag har det varit vårväder. Solen håller just nu på att försvinna bakom skolan mittemot våra fönster. Har jympat som vanligt idag. Sköönt!

Jag är redo för en ny vecka!

Har en del papper att läsa idag. Nästa vecka är det möte med Räddningstjänsten Syd, kommunstyrelsens Miljö- och hälsoutskott, Mp Skånes styrelse, Kultur- och fritidsnämnd och Mp Lunds ledningsgrupp plus lite till.

Det är inga jättehögar men det tar ändå lite tid att läsa och att formulera vad miljöpartiet ska tycka.

I kväll skall vi titta på “I en annan del av Köping” Det är ett program man blir glad av.

Kategori: livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>