torsdag 7 februari 2008 | Skriven av:

Borgarna pratar klimat men det blir inte mycket mer. På dagens kommunstyrelse så var detaljplanen för Välten som jag tidigare skrivit om uppe för behandling. Då blev det som det brukar bli. Mycket snack och lite verkstad.

Argument som om vi inte bygger ut våra externa köpcentra så tar de andra köpcentra över. På samma sätt resonerar de andra. Vilket gör att alla bygger ut och alla dessa köpcentra byggs för biltrafik.

Så är det ofta. “Det spelar ingen roll om de andra inte gör något.”
Resonerar alla så blir inget gjort.

I övrigt så blev inte kommunstyrelsen någon höjdare. Borgarna som är i majoritet är inte speciellt förberedda. De kommer med yrkanden som inte är helt genomtänkta på sittande möte. De har inte ens kopierat upp det till alla så att man själv kan läsa deras “nya” förslag. Ett ärende handlade om kommunens styrdokument. Utskicket bestod av några sidor och på sittande möte delades det ut ett tjockt dokument. Det verkade som om de själva inte hade läst igenom detta. Det blev en diskussion om en massa oklarheter och följden blev att ärendet återremitterades. I ett annat ärende blev det diskussion om man skulle bordlägga eller återremittera. Allmänt rörigt blev det vilket gör att det tog väldigt lång tid.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>