fredag 30 juli 2010 | Skriven av:

I alla fall om man ser till vädret. Annars är det inte tråkigt på kolonin det händer något varje sekund. De tre ungarna som blir större och större äter, leker, går på toa och sover. Inte i någon speciell ordning. Det gör vad de känner för. Ibland sitter de samtidigt på toa.

De tycker om olika sorters mat. Lilla Grå gör allt för lite sill. Sickan, fd Sixten, älskar ekologisk filmjölk och Alice gillar sill bäst men är inte så salig som Lilla Grå. De börjar bli allt mer nyfikna. Mest nyfiken är Sickan hon följer med och kollar allt vi gör. Även när vi tömmer kattoaletterna.

Vi kommer att dela bostad med Sickan och Lilla Grå har troligen ett hem men Alice saknar fortfarande bostad.

Är det någon som är intresserad av Alice eller vet någon som kan vara det hör av er. Ring 0705-15 80 38 eller skicka ett e-post.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>