måndag 25 januari 2010 | Skriven av:

Nej jag skämtade bara. Jag hade inte haft något emot att ha några lediga dagar till, just nu. Men det kan man bara drömma om …

Denna vecka blir det Tingsrättsförhandling, interna möten inför kommunfullmäktige, idrottsdebatt, årsmöte i Ängelholm, kommunfullmäktige och så en helt ledig lördag. På söndag avslutas veckan med att återskapa Miljöpartiet i Båstad och på kvällen blir det årets första partiledardebatt.

Men just nu är det bara måndag …

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>