söndag 6 december 2009 | Skriven av:

Nu börjar snart klimattoppmötet i Köpenhamn. Bra att Obama kommer att vara med de sista dagarna kanske kan det ge stöd till att få fram ett bättre resultat. Risken är stor att det blir ett dåligt förhandlingsresultat och det kommer att fördröja nya förhandlingar som gör resultat.

En stor fråga är förstås klyftan mellan rika och fattiga länder. Vi måste sänka våra utsläpp mer och ändra vår livsstil så den blir mer klimatsmart och vi måste ta en del av våra resurser och investera i fattiga länder. Det finns mycket teknik som kan användas.
Det behövs en global fond som kan användas vid investeringar i fattiga länder. Fonden ska fyllas på av de rikas BNP.

På lördag är det stor klimatmanifestation.
Du hänger väl med?

Läs mer om detta!

stallom_175COP15_LOGO_175_STROKE

Der finns hopp och ljus i tunneln …

Kategori: klimat
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>