onsdag 14 maj 2008 | Skriven av:

Luftlöken är en sådan lite märklig art. Det är en lökväxt och löken är som vanligt i jorden men sedan blir det nya lökar i luften. På bilden syns något som kommer att bli flera lökar som sedan i sin tur kommer att växa så att det bildas lökar i flera våningsplan.

Löken går att äta, ganska så skarp. Lökarna blir inte så stora så de är inte så matiga men de är väldigt trevliga att titta på.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>