tisdag 13 maj 2008 | Skriven av:

Det är ljuvligt att vakna tidigt till fågelkvitter och solstrålar som trycker sig igenom rullgardinen och sedan gå ut i trädgården och känna dofter.
Dofter från blommor och vått gräs. Färgklickar från diverse olika blommor. Irisarna har börjat blomma. De är blommat i många år. Vi höll på att ta död på dem genom att täcka deras uppstickande rotknölar i bästa välmening.
Vi trodde givetvis att de skulle må bättre med ett lager jord ovanför sig. Men efter det minskade blomningen. Nu har rotknölarna åter igen stuckit upp och nu blommar de, inte lika rikligt som tidigare men de är på bättringsvägen.
Det är inte så lätt alla gånger. Även om man menar väl kan det gå fel. Men så är livet. Man får vara lyhörd och se vilka konsekvenser ens handlande har och ta lärdom av detta.
Man lär så länge man lever.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>