måndag 12 maj 2008 | Skriven av:

De senaste dagarna har varit väldigt somriga. Nu blommar även liljekonvaljen. Trots att de inte är så stora så doftar de väldigt mycket. Helgen har varit skön med både slit och lättja. Det gäller att hitta bra skugga när solen skiner så skarpt som den gjort i helgen. Denna gång blev det under en paradisbuske och björnbärssnår. Jag läste ut en bok “Flyga drake” som handlade om några afghaner. Den var både spännande och visade på kulturkrockar.

“En gripande roman om vänskap, svek och lojalitet. Den handlar om banden mellan fäder och söner, om kärlek, uppoffring och lögner.”

Den beskrev också situationen i Afghanistan innan och efter “11 september”.
Svårt att förstå att man kan koppla sitt liv till religionen så hårt. Det är ju givetvis inte bara muslimer som gör det. Det finns många kristna som gör det med samma otrevliga resultat. Människan föringas och utnyttjas av de s.k. ledarna.
Fanatism är farlig oavsett situation, kultur, land och syfte.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>