söndag 1 augusti 2010 | Skriven av:

Frisk sval luft är inte dumt. Skönt att få lite blås i pälsen …
Alla kattungar gör framsteg så snart kan vi nog släppa ut de små liven igen. I morgon när kattmamman Ella är hos veterinären ska vi göra ett försök att öka deras livsutrymme. Vi får se hur det går.

I dag så fick vi besök av en annan katt. Det är en ganska så stor katt. Kan möjligen vara en katt som kallas Prästen. Prästen är en hankatt som är pappa till många katter. Det är typiskt att han ska dyka upp nu när vi ska få in Ella i buren. Ella ligger utanför och vill ha mat men tyvärr blir det ingen mat i kväll. Förhoppningsvis så är hon hungrig i morgon och går in i buren igen trots att det finns ett snöre.

Nu är det dags för kvällsbuset. Tre små liv rusar runt och jagar varandra. Det går undan trots att de måste huka sig för att komma under sängen.

I nästa vecka är det slängardagar, både trädgårdsavfall och grovavfall så nu kan man fynda. I dag hämtade vi ett skåp från en koloni som vi ska ha på verandan. Kanske blir det lite andra fynd också vem vet.

Nu kom det en annan stor katt till vår kolonin och satt och jamade utanför vårt fönster. Troligen är det en hane också som ska uppvakta Ella. Förhoppningsvis håller P-pillret stången fram till i morgon.

Träffar: 2

Kategori: katter, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>