onsdag 26 maj 2010 | Skriven av:

Det verkar som om att jag fått något problem med bihålorna. Det är första gången som jag har det. Känns lite jobbigt nu när det är så mycket som händer. Är med på Brand 2010 som varar till i morgon, i morgon är det dessutom kommunfullmäktige, på lördag har Mp Skåne en kandidatträff, på söndag bär det av till Örebro, och sedan blir det Leksand och Tällbergs Foundation.

Kanske blir det sjuksängen i stället och det vore verkligen trisst. Nu ska jag sova och förhoppningsvis är jag betydligt bättre i morgon bitti …

Kategori: Mp Lund, Mp Skåne
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>