söndag 19 oktober 2008 | Skriven av:

Sista dagen på konferensen var det enbart “årsmötet” för “Les rencontres”. Det organ som arrangerade konferensen. “Les rencontres” är som man märker ett franskt projekt från början. I “Les rencontres” kan vilka kommuner som vill vara med. Det är flest franska kommuner och det det är mest franska sponsorer.

Jag trodde att det skulle vara program även på eftermiddagen men det blev det inte så jag startade arbetet med att boka om min hemresa. Att boka om en hemresa med flyg går säkert på någon minut men att boka om en tågbiljett är något mer arbetskrävande.

För att kunna boka om tågbiljetten måste jag belasta mitt privata VISA-kort. Till råga på allt var det datortrassel i banksystemet så mitt köp gick inte igenom. Jag lyckades till slut skrapa ihop tillräckligt med norska kronor så jag kunde köpa biljetten på stationen utan VISA-kort.

Jag slapp bussresan till Bergen. Tågsträckningen från Stavanger till Oslo ligger längs kusten vid randen av höga berg. Verkligen vackra vyer.
Sista biten är nattåg mot Sverige som avgår om en halvtimma.

Kategori: kultur, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>