lördag 20 september 2008 | Skriven av:


Höstdagar kan vara väldigt sköna. I dag tog jag det lugnt och pustade ut efter en intensiv vecka. Vädret var svalt men soligt. Kvällarna har varit svala men vindstilla. Vinterjackan känns helt OK.

Det känns helt OK att det blir höst. Jag tycker om alla årstiderna. De har alla sin charm. Nu är det mysigt att sitta inne och tända ljus och mysa. Man märker att trädgården förbereder sig för en vintervila. Fortfarande fins det många blommor och kvar finns även äpplena i äppelträden. Vi har skördat en del och gjort äppelmos. I morgon ska vi plocka lite fler äpplen och göra äppelmust. Skulle vara skönt med lite sol så att det kan bli lite trädgårdsarbete.

Nästa vecka händer det mycket. Bl.a. ett solenergiseminarie, demokratiberedning, nätverksträffar inom miljöpartiet och förstås kommunfullmäktige.
Lunds kommun har inte utmärkt sig speciellt när det gäller solenergi trots att vi har högskola och universitet. Så det är på tiden att det blir ett seminarie om detta Kanske kan det bli bättring på det nu.

Sedan avslutas veckan med miljöpartiets Förtroenderåd fredag – lördag. Tyvärr är det som vanligt i Stockholm så det blir X2000 tidigt på fredag morgon och hem sent med X2000 på lördag.
Sedan ska det bli en lugn och skön söndag. Precis som det ska bli i morgon …

Kategori: internt, koloni, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>