lördag 23 maj 2009 | Skriven av:

Djurens Rätts stämma valde om Alexandra Leijonhufvud till ordförande. Valresultatet för övriga ledamöter är ännu inte räknat.
Stämman har nu klarat av Verksamhetsplan 2009-2010. Inga direkta överraskningar uto m möjligen att stämman inte ville göra en miljöfolder. Köttproduktion är mer klimat- och miljöbelastande än “vegetabilieproduktion”.

I morgon är det sista dagen och då ska beslut tas om medlemsavgiften ska höjas eller inte och om riksstämma ska hållas vartannat år i ställer för varje år. Detta kan det nog bli rätt mycket diskussion om.

Efter Djurens Rätts stämma blir det stämma för Forska utan Djurförsök.

Kategori: djurrätt, miljö
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>