torsdag 12 mars 2009 | Skriven av:

krokus_mars_2009I dag lämnade jag in två interpellationer. Den ena handlar om Ungdomsforum som jag skrev lite om i går och den andra handlar om “Öppen källkod“.

Interpellationerna kommer att behandlas i mån av tid på nästa kommunfullmäktige som äger rum den 26 mars. Det är avsatt en timme, kl. 20.00, för interpellationer. Så det beror på antalet interpellationer och givetvis hur lång tid varje interpellation tar.

Miljöpartiet har också lämnat in en annan interpellation som handlar om Översiktsplanen.

På vägen till kansliet i dag så passerade jag krokusar som blommar. Tyvärr blev fokus inte på själva krokusarna utan på marken bakom. Har inte riktigt lärt mig använda kameran på mobilen ännu, men men .

Skönt i alla fall att fler vårtecken dyker upp.

Träffar: 6

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>