onsdag 9 april 2008 | Skriven av:

Vårens Naturbussprogram är nu klart. Nypremiär är det nu på lördag den 12 april. Lördagens program är enligt följande:
• Lördagspremiär med brödbak i stenugnen | Statarmuseet
• Med doft av kryddbulle, lavendelblom och rosmarin | Tirups Örtagård
• Lång och frisk vårvandring | Friskis & Svettis
• Unikt hästdrivet ekologiskt lantbruk | Grönland
• Viskningar i skogsbrynet | Skogsfolket och Trollmor
• Alnarpsparkens träd utan blad | Ola Enqvist
Läs mer i programmet!

Det är ett imponerande program. Tyvärr är det få som känner till Naturbussen. Naturbussen är ett samarbete mellan Region Skåne och Skånetrafiken samt Lomma, Lund, Malmö och Staffanstorps kommuner. Förhoppningsvis kan det byggas ut att omfatta fler kommuner.

Naturbussen är ett klimat- och folkhälsoprojekt. Naturbussen gör det möjligt att komma ut i naturen utan att använda bil samtidigt som man kan lära sig en hel del om ekologi, natur, kultur och mycket mycket annat.

Dessutom kan Naturbussen bokas av skolor, vård/omsorg och andra kommunala verksamheter samt ideella föreningar, som tillhör de fyra kommunerna Malmö, Lund, Lomma och Staffanstorp. Bussen är bokningsbar vecka 15-24 måndag till fredag, men inte helger och röda dagar.

Du som inte har testat Naturbussen ge den en chans. Kolla programmet och jag är säker på att du hittar något som intresserar dig.

Kategori: ekologi, klimat, miljö
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>