måndag 16 januari 2012 | Skriven av:

Det verkar som att det blir fler och fler opinionsmätningar. Man ska givetvis ta dessa med en nypa salt. En tydlig trend är i alla fall att Miljöpartiet ökar, frågan är bara vilken den rätta siffran är. Toppnoteringen var väl Demoskops senaste mätning och 14.6 %. (S):s trend är nedåt och det verkar även gälla för (C) och (KD).

Intressant att Aftonbladets första sida bara har med fyra partier, (MP), (M), (S) och (V). (FP) och (KD) minskar och (C) ökar. Osäkerheten är stor. Trenderna är rätt så tydliga för det mesta men ett val är ändå ett val. Snart är de flesta partiledarna utsedda, kvar är bara (KD). Det verkar väl som att (KD) inte byter ut sin partiledare men man vet ju aldrig. Möjligen behöver (S) göra ett nytt val. Situationen verkar väldigt svår för (S) och Juholt. Frågan är hur stort stöd Juholt har inom sitt eget parti.

Valet 2014 kommer att ha fyra partier med oprövade ”ledare” vilket kommer att göra valet lite extra kryddigt …

Kategori: politik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>