måndag 22 december 2008 | Skriven av:

DN skriver : “Italienska hemlösa får rysk kaviar”

“Milanos hemlösa kan vänta sig annorlunda och påkostad julmat i år: finaste Belugakaviaren.

Den exklusiva varan smugglades in i landet av en liga som tänkt sälja kaviaren till butiker i Milano. Polisen slog dock till mot ligan och beslagtog de dyrbara burkarna. Sedan dess har de drygt 40 kilona legat i polisens förråd.

rom Eftersom polisen var rädd att kaviaren ska bli dålig fattades beslutet att skänka burkarna – värda motsvarande nästan 4,5 miljoner kronor – till fattiga. Distributionen sker med hjälp av frivilligorganisationer och ålderdomshem.”

Det var ett radikalt och bra förslag. Bättre att det kommer till nytta än att det bara förstörs.
Frågan är vad de hemlösa tyckte om kaviaren?

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>