torsdag 15 juli 2010 | Skriven av:

Man blir aldrig nöjd. Hela dagen har varit varm på gränsen till för varm. Lite jobb blev det i trädgården innan solen blev för varm och när den var på väg ner.
I dag var vi på utomhusjympa på Ribban. Det blev även ett dopp i dag efter jympan. I dag var det betydligt mindre folk på stranden.

När vi kom hem var alla katterna och välkomnade oss. Efter utfodring blev det en massa bus. De är överallt och klarar hittills av att inte riva ner något. När de går på fönsterbrädorna på verandan är det bra nära en “rivning” …

Kattluckan har blivit en succe. Alla utom kattmamman använder den.

De verkar nu ha installerat sig på verandan för nattvilan. Alla utom kattmamman. Möjligen smyger hon in efter att vi somnat.

Sixten fick en räcka idag. Innan han fick smak på den var han inte speciellt intresserad men efter första tuggan blev det annat ljud i tjällan. Mat är en bra väg till kattens hjärta. Tänkte utnyttja det i morgon för att få dem lite mer socialiserade. När de äter kan vi klappa alla. Kattmamman till och med buffar med huvudet om man håller upp en hand innan hon kastar sig över maten.

Så allt går i “rätt” riktning förutom min kattallergi. Jag känner mig rosslig i halsen och näsan rinner lite. Det känns inte hela tiden men nu har det varit två kvällar i rad som jag känt av den. I morgon kanske den är helt borta.
Vem vet …

Kategori: jympa, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>